Ranč Harmonija je klub ljubitelja prirode i jazza, nadomak Valjeva,u kanjonu reke Gradac.

Ranč Harmonija je klub ljubitelja prirode, nadomak Valjeva,u kanjonu reke Gradac. Klub je nastao sa namerom pravilnog uzgoja i smeštaja konja.Unutar kluba Harmonija posluje i konjički klub Lastin put,čiji nas dosadašnji rezultati čine posebno ponosnim.
​​
Klub je sačinjen od hotela sa restoranom, 3 zasebne štale,i odvojenog pašnjaka za uzgoj ždrebadi.

Smešten na mestu sastanka 5 planina, od kojih svaka pruža poseban doživljaj zahvaljujuci specificnosti svog izgleda.Okolni prostor je slabo naseljen i pruža mogućnost nesmetanog kretanja kako jahača tako i MTB i trek entuzijasta.

Posebnu pažnju želimo da skrenemo na reku Gradac koja predstavlja rezervat prirode i celim svojim tokom je prohodna i pitka. Dom je rečne pastrmke i uz dozvolu se na njoj može mušičariti. Na reci se nalazi stara vodenica koja je u radnom stanju i restoran koji pruža idealno mesto za jahačku turu.

ŠKOLA JAHANJA
Škola jahanja za decu od 7 godina,programi upoznavanja i zblizavanja sa konjima.Časovi se održavaju u ogradjenom padoku uz obavezno prisustvo instruktora i nošenje zaštitne opreme.Naši školski konji su posebno mirni i utrenirani i naviknuti na rad sa decom i početnicima. Čas traje 1h i za to vreme dete će se osim jahanja upoznati i sa načinom pripreme, sedlanja i timarenja konja.

Časovi za odrasle zavise od stepena spremnosti jahača i njihovih želja, s obzirom da možete jahati punokrvne i polukrvne konje.

Za sve posetioce Valjevskog jazz festivala, konjički klub Harmonija je pipremila posebne cene:

Noćenje sa doručkom:
2400 din
Ručak:
1200 din,obuhvata:
-predjelo (domace sušeno meso,kajmak, sir, duvan čvarci)
-Čorba
-Glavno jelo (pečenje ili roštilj)
Džezerski dan, promo (samo sa goste Džez festivala) – 4800 din
-doručak
-ručak
-večera
-čas jahanja
*cene važe u trajanju džez festivala u Valjevu

Promo čas jahanja u padoku uz prisustvo instruktora:
15 minuta 300 dinara
Promo terensko jahanje (slobodni termini,u trajanju od 1 sat),
1 jahač 1500/osobi/h
2 jahača 1200/osobi/h
3 jahača 1000/osobi/

Detaljnije informacije, prijava i rezervacija na telefon +381 69 522 8286, ili putem elektronske pošte nikola@ostrog.rs.