Valjevski jazz festival Vas spoziva da učestvujete u radionici Duška Gojkovića 18.maja od 12 časova u svečanoj Sali Valjevske gimnazije.

Valjevski jazz festival vas spoziva da se prijavite za Master Class Duška Gojkovića, džez trubača, kompozitora, aranžera i bend lidera

Ovo je jedinstvena prilika da se susretnete sa legendom jazz scene čije učešće čini posebnu čast ovogodišnjem Valjevskom jazz festival.
Uz Duška Gojkovića na radionici učestvuje i oktet sastavljen od najboljih muzičara iz Beograda, koji predvodi Dragoslav Freddie Stanisavljević lead trubač i urednik RTS Big benda.

Ovom prilikom biće predstavljeno monografsko izdanje, knjiga kompozicija, “Dusko Goykovich Songbook” u izdanju UG “Duško Gojković Džez Inicijativa”.

Radionicama možete prisustvovati kao aktivni, ili pasivni učesni

Sve radionice su besplatne. Za učesnike radionica obezbeđene su besplatne karte za sve koncerte. Učesnici radionica snose samo troškove smeštaja i ishrane ukoliko dolaze van Valjeva.

Informacije o smeštaju u Valjevu možete potražiti na www.booking.com ili na www.tov.rs.

• Prijavu za radiance sa informacijama koji instrument svirate, nivo obrazovanja, koju školu i godinu pohadjate i u čijoj klasi možete popuniti ovde.

• Kontakt telefon za sve informacije – Milan, 065 329 5151 i Ivan 064 253 7273

U petak 17.maja nastupiće svetsko ime jazz muzike trubač Dučko Gojković uz Big Band Muzičke produkcije RTS-a. Posle nekoliko godina Big Band se vraća na Valjevski jazz festival i nastavlja tradiciju nastupa ovog ansambla koji na Valjevskom festivalu ima dugu tradiciju. Uz solistu i kompozitora Duška Gojkovića, u svetskim okvirima poznatog i priznatog trubača sa izvanrednom i jedinstvenom karijerom, na festivalu će se predstaviti izborom kompozicija Duška Gojkovića koji se na Valjevski festival vraća posle tačno deset godina.

Detaljniju biografiju najpoznatijeg srpskog džezera pogledajte na www.duskogojkovic.com